repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

QUI SOM

Optometrista de Valls òptics

Roser Valls Valls

Diplomada en òptica i optometria des de 1998, màster d’optometria, teràpia visual i contactologia. Àmpliament formada en el camp de l’optometria comportamental, en camps tant diversos com estrabismes, desenvolupament infantil, lateralitat, problemes visuals que afecten a l’aprenentatge…Amb més de 15 anys d’experiència fent teràpia visual, ha dedicat 5 anys a atendre els pacients de Valls Òptics Igualada i 15 anys als pacients de Valls Òptics de Santa Margarida de Montbui. Actualment, exerceix com a directora tècnica de l’òptica d’Igualada.

Últimament ,la seva passió per l’optometria i l’esport( hoquei) fa que hagi buscat la manera de ampliar els seus coneixement en l’àrea de visió esportiva.

Gestiona compres, màrqueting, xarxes socials…

Sonia cap de ventes de Valls òptics

Sònia Arjona

Tècnica de vendes amb més de 20 anys d’experiència d’atenció al públic, i més de 10 anys d’experiència en el món de l’òptica, adaptació de muntures, muntatge i logística interna . Experta en adaptació i manipulació de muntures Silhouette i Limberg. Formada en decoració d’aparadors i màrqueting.

És l’ “alma mater” de l’òptica, sense ella això no funciona: controla el taller, les factures dels proveïdors, us recorda a cada un de vosaltres, segueix la traçada de cada comanda….

Lourdes auxiliar de venta de Valls Òptics

Lourdes Batlles

Té una gran experiència amb gestió d’empreses, atenció telefònica, gestió de les agendes, atenció al nostres clients i en general tota aquella feina imprescindible perquè tot funcioni. L’apassiona el món de l’òptica i el tracte amb el públic, té sempre un somriure a punt i busca les eines necessàries per solucionar el que calgui.

There are certain things you must know regarding term papers. They will make sure your term paper is well-written. Before beginning writing ensure that you have researched the topic properly. Choose one that’s relevant to the subject you are studying or your work, but also offers something fresh to your readers. The subject should catch the reader’s focus, term paper com which will encourage them to be able to take note of the essay.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren