Valls Òptics

QUI SOM

Roser Valls Valls

Diplomada en òptica i optometria des de 1998, màster d’optometria, teràpia visual i contactologia. Àmpliament formada en el camp de l’optometria comportamental, en camps tant diversos com estrabismes, reflexes primitius i TMR, desenvolupament infantil, lateralitat, problemes visuals que afecten a l’aprenentatge…Amb més de 10 anys d’experiència fent teràpiavisual, ha dedicat 7anys a atendre els pacients de central òptica d’Igualada i 10 anys als pacients de Valls òptics de Santa Margarida de Montbui. Actualment, exerceix com a directora tècnica de l’òptica de Santa Margarida de Montbui.

Sònia Arjona

Tècnica de vendes amb més de 20 anys d’experiència d’atenció al públic, i més de 10 anys d’experiència en el món de l’òptica, adaptació de muntures, muntatge i logística interna . Experta en adaptació i manipulació de muntures Silhouette i Limberg. Formada en decoració d’aparadors i màrqueting.

Cristina Simón

Grau superior d’assessoria d’imatge personal, tècnica de vendes amb més de 12 anys d’experiència d’atenció al públic, i amb més de 10 anys d’experiència en el món de l’òptica en adaptació de muntures, muntatge i logística interna. Formada en decoració d’aparadors i màrqueting.