repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

ULLERES DE PROTECCIÓ

A Valls òptics tenim un ampli assortit de muntures de protecció laboral, en diferents mides, per poder provar-les i trobar aquella amb la que el treballador se sent més còmode.
Els nostres optometristes faran la revisió per determinar la graduació necessària de les lents.

ULLERES DE PROTECCIÓ

Totes les ulleres de seguretat que lliurem són ulleres que han sigut sotmeses a uns assaigs que garanteixen la protecció davant de determinats riscos; impactes, camps d’us, filtres (solar, soldadura…), etc.

El Real Decreto 1407/1992 especifica que és el fabricant el que certifica les ulleres. Aquesta certificació engloba: MONTURA + LENTS + MUNTATGE, i serà entregada junt amb les ulleres.

Treballem amb els millors fabricants del mercat.

Poden ser monofocals, progressives, o sense graduar en funció de les necessitats del treballador.

Si ets una empresa i vols que en parlem, truca’ns i ens adaptarem a la vostra manera de fer. Només ens has de dir com vols que ho gestionem.

CONVENI EMPRESES:

A Valls òptics oferim a les empreses signar un conveni de col·laboració, consistent en el lliurament d’una targeta familiar a cadascun dels vostres treballadors.

Amb aquest acord, les persones beneficiàries,tant treballadors com directius, i també les seves famílies, gaudiran dels descomptes de la nostra TARGETA FAMILIAR. Una oportunitat excel·lent per conservar la bona salut visual dels que més estimes.

La targeta us permetrà gaudir d’unes condicions econòmiques especials com a col·lectiu , amb la garantia Valls òptics

    Consento el tractament de les meves dades.
    CENTRE VISUAL VALLS ÒPTICS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició tal i com l'informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
    Replica Orologi

    Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren