repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

CRIBATGES A LES ESCOLES

Sou una escola compromesa amb la salut dels vostres alumnes? Heu adaptat els mètodes d’ensenyament a les noves tecnologies i us preocupa que això passi factura als vostres alumnes? Esteu convençuts que el sistema visual és la principal eina d’aprenentatge i cal revisar-lo i cuidar-lo?

Truca’ns i vindrem a fer un cribratge als vostres alumnes per detectar i prevenir alteracions visuals que puguin afectar al seu rendiment visual.

A Valls òptics ens oferim a fer unes proves per fer un cribatge al vostres alumnes per determinar si hi ha indicis que el seu sistema visual no estigui treballant correctament i això pugui interferir en el seu procés d’aprenentatge.

 

1 de cada 3 problemes d’aprenentatge són deguts a un problema visual.

 

No us heu trobat mai amb aquell nen que no té una lectura fluïda i que per molt que practiqui no millora?. O amb aquell nen que, tot i que a la seva edat ja no es tindria que contemplar, encara canvia la direcció d’algunes grafies? La raó podria ser un problema de moviments ocular o una mala habilitat perceptual per determinar les relacions visuo-espaials,

Un cop fet el cribatge, cal recomanar als pares una revisió optomètrica completa, per fer un diagnòstic acurat i poder determinar el millor tractament.

REVISIO OPTOMÈTRICA:

 

Es tracta d’una revisió encaminada a valorar totes aquelles habilitats visuals diferents de l’agudesa visual, i que són indispensables per tenir una bona visió. Una revisió optomètrica és imprescindible per:

 1. Tots aquells nens que comencen en la lectoescriptura i començaran a necessitar que el seus sistema visual sigui eficaç per poder aprendre.
 2. Tots aquells nens en edat escolar que no tenen un bon rendiment escolar.
 3. Totes aquelles persones adultes que no es troben visualment còmodes en la feina i no saben perquè, i en revisions oftalmològiques no troben el motiu que justifiqui els seus símptomes.

La visita es divideix en 4 parts:

1. Valoració funcional del sistema visual: Imprescindible per treballar de forma eficaç i sense simptomatologia

 1. Agudesa Visual i Refracció.
 2. Valoració del sistema acomodatiu: És el sistema que ens permet enfocar i desenforcar de lluny i de prop.
 3. Valoració de la visió binocular: Els dos ulls treballen junts i de forma eficaç com si fossin un de sol.
 4. Valoració dels moviments oculars:Els ulls han de fer els moviments de seguiment i de sacàdics correctament per poder llegir, copiar de la pissarra.

2. Dominància ocular i lateralització: Determinar quin és l’ull dominant sensorial o motor en diferents situacions i estudiar en quin punt del procés de lateralització es troba el nen/a.

3. Coordinació ull-mà: Imprescindible per a una bona escriptura o per alguns esports.

4. Habilitats percentuals: Imprescindibles per interpretar correctament tota aquella informació que ens entra per la via visual:

 1. Discriminació visual.
 2. Relacions Visio-espacials.
 3. Memòria Visual.
 4. Figura-Fons.
 5. Memòria visual seqüencial.
 6. Tancament Visual.
 7. Constància de forma.

El temps aproximat de la visita és d’1hora i mitja, i és imprescindible demanar hora prèviament.

En una visita posterior, lliurarem un informe amb el resultat de totes les proves i comentarem el cas, i si pertoca, els possibles tractaments.

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren