repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

ME FET MAL A L’ULL. QUÈ FAIG?

Mesures de protecció ocular per la revetlla de Sant Joan

Quan patim un accident ocular, els nervis ens poden, i moltes vegades no sabem com actuar. Us donem alguns consells pels accidents oculars més habituals, per saber que em de fer en un primer moment, el que està clar, és que cal anar a URGÈNCIES.

Si ens entra alguna cosa als ulls, o ens fem una rascada amb l’ungla d’un nen, una fulla d’una planta, un full de paper…. això són ferides a la còrnia, que són molt doloroses, però la majoria de vegades, no és proporcional el dolor amb la gravetat de la situació. Cal que ho valori un professional, per saber la profunditat de la ferida i veure que s’ha eliminat el cos estrany, si és el cas…. en primera instància caldrà netejar bé l’ull, no fregar-se’l i anar a urgències.

Si rebem alguna contusió, un cop de colze, una pilota de tenis etc. Encara que no sigui tant dolors, és imprescindible anar a urgències, ja que les conseqüències internes poden ser greus o molt greus.

Si ens cremem amb raigs UVA, perquè hem anat a esquiar, o a fer alguna sessió de de bronzejat amb raigs UVA o em soldat i ho em fet sense ulleres de protecció. El efectes els notarem al cap d’unes hores, el principal símptomes serà una molèstia intensa de la llum. Evidentment hem d’anar a veure el oftalmòleg.

Si ens cremem amb un agent químic, com lleixiu, líquid de bateria, o altres líquids de la feina. La gravetat de les conseqüències serà inferior quant més estona netegem l’ull amb aigua, i més ràpids o fem… sense por, i després cap a Urgències.

En cas d’accident ocular amb material pirotècnic, caldrà netejar la zona, no pressionar el globus ocular en cap moment i anar al metge.

Si vols saber com actuar davant d’altres accidents, o quines són les 10 normes de prevenció per l’ús del material pirotècnic per la Revetlla de Sant Joan, escolta aquest àudio de l’entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren