repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

ELS SIS VALORS DE VALLS ÒPTICS

  • by: Vallsoptics
  • 19 marzo, 2019
ulleres de sol Valls Òptics

Avui parlem dels 6 valors de valls òptics:

Som l’òptica que et deixa emprovar les ulleres a casa.
Som l’òptica de confiança.

Tots sabem que triar unes ulleres no és fàcil. Necessitem el nostre temps o, de vegades, l’ajuda dels que més ens coneixen i ens estimen per fer una elecció adequada, però… que difícil que resulta trobar aquesta estona que a tots ens vagi bé!

A Valls Òptics t’ho posem fàcil. Vine’ns a veure i selecciona les que més t’agradin. Emporta-te-les a casa i tria-les amb la teva família o amb els amics, al menjador de casa, mirant-te al mirall de l’entrada o al de l’ascensor. Segur que l’encertaràs!

 

Som l’òptica que té un servei d’assessorament d’imatge.
Som l’òptica que té en compte els detalls.

Les ulleres canvien la teva cara i el que transmeten els teus ulls. Et donaran aquell punt de personalitat, de proximitat o de confiança en tu mateix, que et feia falta. Les teves ulleres són una peça clau en la primera impressió que els altres es faran de tu.

Valls Òptics disposa d’una assessora d’imatge titulada que t’ajudarà a triar les ulleres que més t’afavoreixin, ajudant-te a aconseguir l’efecte que busques. Demana visita amb la Cristina i segur que entre tots dos trobareu unes ulleres que encaixin amb la teva fesomia i estil.

 

Som l’òptica on no tenim les marques que trobaràs a tot arreu.
Som l’òptica amb identitat pròpia.

En un món cada vegada més global i homogeni, on les grans corporacions marquen les tendències de consum, les ulleres t’han d’aportar aquell punt distintiu, de caràcter, perquè tu ets diferent! O és que vols portar el mateix que tothom?

Valls Òptics disposa d’una selecció de marques alternatives i d’ulleres exclusives. Busquem col·leccions que no estiguin massificades, només una peça per model i color, perquè puguis trobar les teves ulleres, només per a tu.

 

Som l’òptica on pots retornar les ulleres que has comprat.
Som l’òptica amb garantia.

Triar les teves ulleres pot ser un maldecap. Segurament les portaràs uns quants anys però cada dia del món. Per tant, és molt important que tot vagi bé: que la visió sigui la que esperaves, que estiguis content amb la muntura que has escollit, amb el seu color, que et sigui còmoda, que t’agradi com hi han quedat adaptats els vidres o mil coses més.

I si al final no és així? I si t’has equivocat en l’elecció?

Valls Òptics t’ofereix la possibilitat de canviar les ulleres durant el primer mes si no ho veus clar, si no resulten ser com esperaves un cop estrenades, de canviar-los les lents si fes falta, o fins i tot el color de la muntura. El que volem és que el resultat final sigui satisfactori i que tots quedem contents.

 

Som una òptica propera, no som una franquícia.
Som una òptica d’aquí.

La confiança és imprescindible quan decidim fer-nos unes ulleres noves. Partint de l’optometrista, passant pel gabinet i pel taller de muntatge, per la persona que t’atén i t’aconsella respecte als vidres o lents de contacte que més et convenen, i fins a la que t’assessora i t’entrega la comanda. Tots som importants dins l’equip. T’explicarem quins materials tens disponibles i les últimes novetats en tractaments i lents oftàlmiques.

A Valls Òptics sempre t’hi trobaràs els mateixos professionals: la Roser, el Jordi, la Sònia i la Cristina. Sabem el que necessites i sempre hi som, no només per vendre’t ulleres!, sinó per assessorar-te i perquè puguis preguntar-nos el que necessitis. Plegats trobarem la millor solució per a tu i els teus.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren