repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

VISIÓ I ESPORT

Visió i esport a Valls Òptics

L’esport és i ha de ser una part important de les nostres vides, tant si el practiquem per fer salut com si competim a més alt nivell. En ambdues situacions, igual com ja hem comentat en altres àmbits, la visió serà el principal sentit que recull la informació, i per tant, en funció d’això basarem el nostre joc, i serem més o menys ràpids o eficaços  amb les nostres respostes motores, és a dir, passarem la pilota, la tocarem, la xutarem, la pararem… més o menys ràpid o  prendrem millors decisions.

Les habilitats visuals no tenen el mateix pes en tots els esports, i en funció de quin practiquem tindran més o menys importància. Els entrenadors cal que coneguin quines són aquestes habilitats visuals més necessàries per practicar el seu esport i com entrenar-les, i per això, es pot ajudar d’un optometrista.

Els esportistes d’elit ja incorporen dins dels seus entrenadors, optometristes que avaluen i augmenten la seva eficàcia visual per millorar el seu rendiment.

Valls òptics té una revisió enfocada a avaluar les habilitats visuals en funció de les necessitats de l’esportista i poder generar un informe per ell i l’entrenador, perquè aquest tingui més informació per poder millor el rendiment del seu jugador.

Si vols saber quines són aquestes habilitats i alguns exemples  i curiositats escolta l’àudio de l’entrevista amb l’Aitor Centelles a Ràdio Igualada de la nostre optometrista.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.