repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

VISIÓ I ESPORT

Visió i esport a Valls Òptics

L’esport és i ha de ser una part important de les nostres vides, tant si el practiquem per fer salut com si competim a més alt nivell. En ambdues situacions, igual com ja hem comentat en altres àmbits, la visió serà el principal sentit que recull la informació, i per tant, en funció d’això basarem el nostre joc, i serem més o menys ràpids o eficaços  amb les nostres respostes motores, és a dir, passarem la pilota, la tocarem, la xutarem, la pararem… més o menys ràpid o  prendrem millors decisions.

Les habilitats visuals no tenen el mateix pes en tots els esports, i en funció de quin practiquem tindran més o menys importància. Els entrenadors cal que coneguin quines són aquestes habilitats visuals més necessàries per practicar el seu esport i com entrenar-les, i per això, es pot ajudar d’un optometrista.

Els esportistes d’elit ja incorporen dins dels seus entrenadors, optometristes que avaluen i augmenten la seva eficàcia visual per millorar el seu rendiment.

Valls òptics té una revisió enfocada a avaluar les habilitats visuals en funció de les necessitats de l’esportista i poder generar un informe per ell i l’entrenador, perquè aquest tingui més informació per poder millor el rendiment del seu jugador.

Si vols saber quines són aquestes habilitats i alguns exemples  i curiositats escolta l’àudio de l’entrevista amb l’Aitor Centelles a Ràdio Igualada de la nostre optometrista.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren