Valls Òptics

TOTS ELS VIDRES PROGRESSIUS SON IGUALS?

Avui parlem de progressius, per aquells que us inicieu en el mon dels progressius us posaré un exemple: comprar uns progressius és com comprar un cotxe, si, ja sé que l’exemple és una mica simple, però serveix perquè tothom ho entengui.

Tots els cotxes tenen quatre rodes i un volant, oi? Doncs tots els progressius tenen totes les graduacions necessàries per veure-hi, però veritat que no és el mateix un esportiu que un quatre per quatre?, i tampoc és millor ni pitjor una cosa que l’altre, tot depèn de perquè el facis servir, no aniràs per la muntanya amb un cotxe esportiu, no? Doncs amb les ulleres progressives passa igual, cada disseny de progressiu està pensat per un usuari diferent i no portarà el mateix un cuiner que un director d’una oficina bancària, és a dir, cal buscar aquella lent idònia a les necessites de cada client.

Veritat que hi ha diferents concessionaris de cotxes? I cada un té unes característiques diferents, tant en preu com en prestacions, i que el millor cotxe de l’Audi no és el mateix que el millor cotxe amb tots els extres d’un Skoda?, doncs amb els progressius passa el mateix, no és el mateix progressiu la lents de alta gamma d’un proveïdor o d’un altre.

Amb això vull dir, que és molt important escollir correctament les lents que comprem i deixar-nos aconsellar per el nostre optometrista, que sap quines son les característiques concretes de totes les lents que disposa i sabrà quines són les necessitats del client que té davant.

Si vols saber més escolta l’àudio de l’entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada.

Comments

  1. Capdavanters en el sector de la lent oftalmica, Industrias de Optica Prats ha culminat una decada de millores tecnologiques constants. En l’actualitat produeix lents en una planta modelica a Sant Boi de Llobregat, i entre el seu ampli cataleg destaquen els vidres monofocals i progressius amb tecnologia

    15 agosto, 2019 Reply

Leave a comment