repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

TOTS ELS VIDRES PROGRESSIUS SON IGUALS?

Muntures de màxima qualitat a Valls òptics

Avui parlem de progressius, per aquells que us inicieu en el mon dels progressius us posaré un exemple: comprar uns progressius és com comprar un cotxe, si, ja sé que l’exemple és una mica simple, però serveix perquè tothom ho entengui.

Tots els cotxes tenen quatre rodes i un volant, oi? Doncs tots els progressius tenen totes les graduacions necessàries per veure-hi, però veritat que no és el mateix un esportiu que un quatre per quatre?, i tampoc és millor ni pitjor una cosa que l’altre, tot depèn de perquè el facis servir, no aniràs per la muntanya amb un cotxe esportiu, no? Doncs amb les ulleres progressives passa igual, cada disseny de progressiu està pensat per un usuari diferent i no portarà el mateix un cuiner que un director d’una oficina bancària, és a dir, cal buscar aquella lent idònia a les necessites de cada client.

Veritat que hi ha diferents concessionaris de cotxes? I cada un té unes característiques diferents, tant en preu com en prestacions, i que el millor cotxe de l’Audi no és el mateix que el millor cotxe amb tots els extres d’un Skoda?, doncs amb els progressius passa el mateix, no és el mateix progressiu la lents de alta gamma d’un proveïdor o d’un altre.

Amb això vull dir, que és molt important escollir correctament les lents que comprem i deixar-nos aconsellar per el nostre optometrista, que sap quines son les característiques concretes de totes les lents que disposa i sabrà quines són les necessitats del client que té davant.

Si vols saber més escolta l’àudio de l’entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.