repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

Top 4 de les lentilles de Halloween més terrorífiques

Lentilles de fantasia de Halloween Valls Òptics

Tenim aquí al costat la diada de Halloween, o de la castanyada, tot depèn per quin costat ens ho vulguem mirar, però està clar, que cada vegada més, és un dia que, sobre tot els més joves, aprofiten per fer-se seves les tradicions americanes i a tot arreu hi ha festes que es disfressen de vampirs, zombis, bruixes, etc.

Un bon complement d’aquesta disfressa són les lents de contacte, sobre tot, perquè el resultat és molt impactant, i l’objectiu és aquest, no? Que la imatge sigui molt colpidora.

Les que més venem aquests dies, són les lents d’ús diari, perquè són més econòmiques, i perquè no són unes lents que després puguem aprofitar per anar a treballar o per una festa d’aniversari.

Hi ha colors i dissenys cada vegada més variats, però quines són les top 4?

1.-Les lents blanques, perquè els color de la lent es confon amb el color de l’escleròtica (el blanc dels ulls) i sembla que només tinguem pupil·la (el puntet negre), això fa que l’efecte sigui realment estrany i colpidor.

(túnel de terror de Halloween Montbui)

2.-Les lents vermelles, perquè son el complement perfecte per maquillatges, on la protagonista és la sang, les cicatrius etc..

(túnel de terror de Halloween Montbui)

 

3.-Les de pupil·les de gat, en totes les seves variants, tot i que no són tant impactants, l’efecte és realment rar.

4.-Les lents glow, que són fluorescents amb la llum negre, aquella llum de les discoteques. Són impressionants si anem a un lloc on hi ha aquest tipus de llum,  però sinó és així queden més normaletes. És poden adquirir amb diferents colors.

 

 

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren