repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

TALLERS VISUALS A LES ESCOLES

Visió i aprenentatge a Valls òptics

AMPAS, professors, directors d’escoles etc., avui us expliquem els tallers que fem a les escoles. Si ho voleu, venim a la vostra escola a fer un taller molt pràctic i dinàmic en què us expliquem què és la visió. Per què és interessant que vinguem?

  • Perquè els nens aprenen la diferència entre tenir una bona visió o tenir una bona vista, d’una manera amena i divertida. Ja ho sabeu, l’aprenentatge ha d’anar lligat a les emocions.
  • Perquè els nens aprenen els símptomes i signes habituals de les disfuncions visuals més comunes, així les poden identificar amb facilitat i comentar-ho als pares per buscar un especialista.
  • Perquè els nens aprenen que si no hi veus bé, aprendre és molt difícil i que el sistema visual és la seva principal eina de treball.
  • Perquè durant el mateix taller, fem algunes proves d’autoavaluació per poder identificar, in situ, algunes de les disfuncions de les que parlàvem. No seria la primera vegada que descobrim un ull gandul o un daltonisme amb nens d’aquesta edat.
  • Perquè els tutors també aprenen qui és l’optometrista i quina relació té la visió amb l’aprenentatge.
  • Perquè entreguem material de suport per l’escola, amb la finalitat de tenir present, durant tot el curs, allò que han après aquell dia.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.