repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

SAPS SI EL TEU FILL/A TÉ «L’ULL GANDUL»?

Visió i aprenentatge a Valls òptics

A quants nens/es se’ls hi ha passat per alt un “ull gandul” fins ben avançada edat? Saps si el teu fill/a veu bé amb els dos ulls? estàs segur?, l’única manera de saber segur que els dos ulls treballen bé, per separat i junts, és fent una revisió amb un professionals de la visió, un optometrista o un oftalmòleg. Hi ha molts casos “d’ull gandul” que es detecten tard perquè no donen cap pista, vull dir, que no “notem res rar amb el nen/a” que ens faci sospitar que quelcom no funciona en el seu sistema visual.

Què cal que vigilin els pares?, quines coses, símptomes, actituds els a de fer sospitar que el seu fill/a presenta una dificultat visual?

  • Quan giren el cap quan llegeixen/escriuen.
  • Quan s’acosten molt al paper al llegir/escriure.
  • Si fan algun gest rar amb la cara quan miren quelcom que estigui lluny.
  • Si els costa mantenir l’atenció en tasques de prop/lluny.
  • Si són maldestres.
  • Si no els agrada o no se’ls dona bé els esports de pilota.
  • Si no els agrada o es queixen quan van a veure una pel·lícula en 3D al cinema.

Tot i així, insistim amb la importància de fer un control als 3 anys, que és una edat que els nens/es ja col·laboren i que comencen l’escolarització, tot i no haver observat cap de les actituds que us he mencionat, amb l’únic objectiu de descartar un estrabisme, “ull gandul”, controlar la visió en 3D, i veure que el desenvolupament visual s’està fent com cal.

 

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.