repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

RADIACIÓ UVA

Visió nítida

Avui parlem de la radiació ultra violeta, tots tenim al cap que pot ser perjudicial per la nostre salut, sobre tot, per la pell, però i els ulls? Perquè no els protegim?. Els UVA tenen un afecte acumulatiu i per tant, cal que anem protegit el màxim d’hores possibles.

Les situacions on més exposats estem a les radiacions UVA son aquelles on tenim una superfície que ens reflexa aquesta radiació que emet el sol, per exemple quan estem a la neu, a prop de l’aigua de l’ arena o també a la muntanya, degut a l’altura.

Els efectes que pot tenir un excés d’exposició a aquesta radiació poden ser diversos en diferents estructures oculars com la còrnia, cristal·lí, conjuntiva, retina etc. Per tant, igual com cuidem la pell, no us sembla important cuidar els ulls?

La millor manera de protegir-nos és amb unes ulleres amb filtre UVA. Aquestes poden ser amb lents fosques o poden ser transparents, és a dir, la protecció als UVA no té res a veure amb si la lent té color o no. Una molt bona manera d’anar protegits tot el dia, si som usuaris d’ulleres és portant els nostres vidres blancs amb aquest filtre, a més a més de les de sol, per anar més còmodes e igual de protegits en situacions on el sol sigui més intens.

Si voleu saber més, escolteu l’àudio de l’entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada,

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren