repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

QUINES ULLERES DE SOL ES PORTARAN AQUEST ESTIU?

Ulleres de sol Valls Òptics

-Metall o pasta?

Les ulleres, tant de graduat com de sol, aposten molt fort per el metall.

Les ulleres de sol de pasta sempre es portaran, ja que són “més de batalla”, no porten plaquetes, i per tant no s’hi enganxen els cabells i en general, el sistema d’encaix del nas és més còmode.

Així que aquest estiu podem trobar de tot.

-Forma?

Ulleres, en general arrodonides, i tot i que les ulleres de sol sempre són més grans, per poder tapar millor, no es porten exageradament grans.

Entren amb força també les formes hexagonals i es continuen portant les ulleres en forma de pera, o aviador o pilot…

-Color de la muntura?

El metall aposta per colors clàssics com el daurat i el platejat, però aquest estiu està entrant amb força els colors rosats.

La pasta continua apostant per colors marrons, negres, que recorden a les ulleres de pasta de l’avi.

-Color del vidre?

Els colors clàssic, verd, marró i gris… els vidres emmirallats van quedant relegats a les ulleres més esportives i només es mantenen els emmirallats  en plata, or o blaus.

 

Si vols saber més escolta l’àudio de l’entrevista amb Xavier d’Àvila a Ràdio Igualada.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.