repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

QUE ELS HI PASSARÀ ALS MEUS ULLS QUAN HEM FACI GRAN?

Valls òptics una òptica d'aquí

Avui parlem de les consultes més habituals de la gent gran. Les nostres revisions son molt personalitzades, però, al llarg dels anys, te n’adones que hi ha  certes explicacions que repetim contínuament. Amb l’edat es produeixen canvis en el sistema visual, que no tenen perquè ser patològics, sinó son propis de l’envelliment de les estructures.

Canvis com:

  • La pèrdua de qualitat de visió degut a la falta de transparència dels medis, és a dir, que les estructures de l’ull que són i han de ser completament transparents, amb l’edat perden part d’aquesta transparència i tot i tenir una bona agudesa visual ja no és de la mateixa qualitat.
  • Ulls plorosos degut a la disminució de la qualitat de la pel·lícula lacrimal, sobre tot les dones. Cal insistir amb beure més aigua i el consum de grasses “bones” per mantenir aquesta capa lacrimal en bones condicions. Cal descartar que el conducte lacrimal no estigui obturat o altres patologies que podrien donar aquests símptomes..
  • Pèrdua de visió degut a les cataractes, de forma que, tot i que actualitzem la graduació de les ulleres no aconseguim augmentar l’agudesa visual.
  • Pèrdua d’agudesa visual després d’un temps de haver-se operat de cataractes, el que de forma popular, però incorrecte, diem que s’ha embrutat la lent intraocular. És molt habitual, que un cop operats de cataractes, al cap de 6 mesos, un any o més tornem a veure borrós i no puguem millorar la visió canviant els vidres. Això és degut a que l’estructura que deixen a dins l’ull (càpsula posterior del cristal·lí) durant l’operació de cataractes i que serveix de suport de la lent intraocular s’opacifica i cal eliminar-la amb làser, es tracta d’una acció fàcil i no cal passar per quiròfan, l’oftalmòleg ho fa a la pròpia consulta.

Si vols saber més pots escoltar l’entrevista de dijous a Ràdio Igualada amb Xavier Dàvila.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.