repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

QUAN M’HAIG DE REVISAR ELS ULLS?

revisions optomètriques completes a Valls Òptics

 

Seré molt contundent, una vegada a l’any sí o sí!

Però és veritat que hi ha èpoques de la vida, que per un motiu o un altre, és especialment important revisar-se la vista, sigui per un optometrista o per un oftalmòleg( depèn del moment). Aquí us detallo aquelles edats, que particularment, crec que són indispensables i us explico el perquè:

Revisió als 3 anys: Si no ens hem adonat de cap alteració visual abans, cal fer una revisió preventiva als 3 anys per descartar que el nen/a no tingui un “ull gandul” no “desvií un ull” i els seus dos ulls treballin de forma simultània com si fossin un. No cal esperar que els nens/es sàpiguen les lletres per fer una revisió visual.

Revisió als 6 anys: Es tracte d’aquella edat en que els nens/es comencen a aprendre a escriure, per tant ens hem d’assegurar que “la màquina” que utilitzaran per aprendre funciona correctament. Ja podem fer una revisió igual de complerta que un adult, o inclús més.

Revisió dels 9 anys aproximadament: És aquella edat que ja no aprenen a llegir sinó que llegim per aprendre, és a dir, de cop i volta, els texts son més llargs, amb més línies, amb lletra més petita i els nens han d’estudiar més estona, per tant, utilitzaré els ulls d’una manera diferent, hem de valorar si són capaços de mantenir estones prolongades de temps treballant amb visió pròxima sense cap símptomes de cansament ni esforç.

Adolescència: Cal que els adolescents passin per l’òptica a que els expliquem com han d’utilitzar els dispositius digitals, donar-los pautes d’ús, perquè serà a partir d’ara que hi dedicaran, sigui per oci o per feina, moltes hores. Necessiten saber totes les normes d’higiene visual.

Al voltant dels 40 anys: Ja sabem que al voltant dels 40 anys la capacitat d’enfocar de prop disminueix, però no només això, sinó que les graduacions de lluny també poden variar degut a aquest canvi. Per tant, tot i que veiem bé, si portem ulleres, cal que revisem.

A partir d’aquest moment, les revisions anuals son més que indispensables, a partir dels 40-45 anys, la edat és un factor de risc per la majoria de malalties retinianes, per tant, si volem prevenir, si volem detectar-les a temps, cal fer proves de salut ocular de forma rutinària, us recordo que un 80% de les malalties que produeixen ceguesa son evitables amb controls anuals.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren