repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

PER PRACTICAR ESPORT, ULLERES O LENTS DE CONTACTE?

ulleres de protecció esportiva per totes les edats a Valls Òptics

Avui parlem de com corregim la nostre graduació si hem de fer esport. Està clar que si portem ulleres habitualment, per fer esport i potenciar totes les nostres habilitats visuals, serà necessari que els nostres ulls vagin ben corregits mentre practiquem el nostres esport.

Un cop tenim clar que hem de portar les ulleres si o si, caldrà que decidim com compensem aquesta graduació d’una manera còmoda que no interfereixi en la meva pràctica esportiva. Les dos maneres més habituals són les següents:

  • Amb lents de contacte: recomanem lents toves i d’us diari, si és possible, és a dir de un sol us. Les recomanem toves, per disminuir la possibilitat de que es desplacin, caiguin o ens puguem fer mal, i les recomanem d’un sol ús per una qüestió d’higiene i comoditat.
  • Ulleres per esports de contacte: Aquells esports que correm el risc de rebre un impacte al globus ocular recomanarem unes ulleres d’esports pensades per a protegir-nos, amb característiques concretes perquè no ens fem mal i homologades per el proveïdor, conforme tenen tots els requisits necessaris per practicar aquell esport sense risc. Recordem que si practiqueu un esport federat, l’àrbitre del partit us pot demanar el certificat d’homologació de les ulleres.
  • Ulleres per esport sense risc d’impacte: La principal característica serà la comoditat de la muntura i sobre tot la seva subjecció. En funció de l’esport que practiqueu les lents tindran que tenir unes característiques o unes altres, consulta-ho al teu optometrista.

Escolta aquest àudio de l’entrevista a Ràdio Igualada amb l’Aitor Centelles i Xavier Dàvila a la nostre optometrista Roser Valls.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.