repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

OPTOMETRISTA COMPORTAMENTAL O FUNCIONAL?

revisions optomètriques completes a Valls Òptics

Continuem el blog! Avui, explicant-vos els diferents corrents que hi ha dins l’optometria. En funció d’aquests podem tenir diagnòstics i tractaments diferenciats. El món de l’optometria és molt ampli i, personalment, crec que és bo que hi hagi vàries maneres d’abordar el mateix problema.

Bàsicament en són dues:

– La dels optometristes més funcionals, que consideren l’ull com un sistema òptic format pel globus ocular i els músculs extra oculars que el controlen i que treballen, fonamentalment, amb els músculs com a base de tot.

– La dels optometristes comportamentals, que consideren que el sistema visual és part del tot de cada persona. Per tant, no només treballen sobre el globus ocular, sinó que l’objectiu final és crear noves connexions neurològiques que facin que el procés de recollida i processament de la informació sigui l’òptim. Aquests, de vegades, s’ajuden d’altres disciplines com la psicomotricitat, els Syntonics, els reflexes primitius, etc.

Si vols saber-ne més, escolta l’entrevista de Xavier Dàvila a Ràdio Igualada

Comments

 1. Marie

  Hola, me han derivado a un optometristes comportamentals, estoy perdida.
  Es para mi niña de 10 años.
  Me podáis consejar porfavor 🙏.

  27 junio, 2022
 2. Vallsoptics

  Buenos días,
  Un optometrista comportamental es aquél que no solo revisa si la niña ve o no ve las letras, sino que analiza todo el proceso de la visión, es decir, si mueve bien los ojos, si sabe enfocar las letras, si los dos ojos los coordina bien, si cuando llega esta información llega al cerebro tiene suficientes habilidades perceptivas para entender aquello que está viendo… normalmente son revisiones largas, en nuestro centro tardamos una hora y media aproximadamente, siempre con hora concertada, y luego te entregamos un informe, que te explicamos en otra visita. No se si te ayudado, ante cualquier duda llámanos. salutaciones.

  28 junio, 2022

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren