repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

LLÀGRIMES ARTIFICIALS

Lents de contacte de Valls Òptics

Avui parlem de l’ull sec i les llàgrimes artificials.

L’ull sec és un problema cada vegada més freqüent. Fins ara el col·lectiu més afectat era: la gent gran, les dones, les persones que prenien algun tipus de medicació com els anticonceptius, antidepressius, antihistamínics etc. Però actualment afecta a molta gent jove, degut al ús excessiu que fem dels dispositius digitals.

La llàgrima està formada per varies capes, i és imprescindible que estigui ben estructurada uns segons a sobre la superfície exterior de l’ull, perquè aquesta pugui fer la seva funció de hidratació i protecció. Quan aquesta llàgrima “es trenca” més aviat del que esperem, sigui per un problema de falta de parpelleig o per un problema de producció, comencen els símptomes de coïssor, ull vermell, sensació de tenir arena dins els ulls etc.

La llàgrima artificial és un bon complement quan tenim aquesta condició, que ens hidratarà l’ull, i ens eliminarà els símptomes.

De llàgrimes artificials hi ha de moltes composicions i molts formats. Les farmàcies tenen un gran ventall de productes, i cada vegada més per trobar el més idoni.

En aquest cas, la farmacèutica Cristina Casa de la farmàcia Casas ens va explicar com veuen el món de les llàgrimes artificials des de una altre perspectiva molt interessant.

Si vols saber més, escolta l’audio de l’entrevista de Xavier Dàvila a Ràdio Igualada amb la nostre optometrista i la Cristina casa.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren