repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

LENTS SOLARS

Eyepetizer, unes de les nostres col·leccions estrella

Avui parlem de les lents de les ulleres de sol. En l’últim post del Blog, va quedar clar, que sí o sí, és imprescindible que les ulleres de sol portin el filtre per la radiacions ultra-violetes, i que per estar segurs que aquestes ho tinguin inclòs cal comprar les ulleres en un establiment sanitari.

Un cop hem decidit anar a una òptica a comprar les ulleres de sol, hem de triar unes ulleres que portin unes lents acord amb les nostres necessitats.

Les lents solars es classifiquen segons la seva foscor per categories, des de la categoria 0 a la 4, sent la categoria 4 la més fosca i l’aconsellada per fer esports de muntanya, i la categoria 0 la lents transparent o amb un filtre de  color molt lleu. La categoria 3 és la més habitual, que és just la màxima foscor permesa per conduir de dia.

Els colors estàndards ,els més habituals, els que els proveïdors tenen habitualment d’estoc són el verd, el gris i el marró. Tots tres tenen característiques subjectives particulars, però si tots tres tenen la mateixa categoria protegiran igual de les radiacions solars, a partir d’aquí per gustos els colors…

Les lents solars poden portar altres “extres” com el tractament antireflexant en la cara interna o poden ser polaritzades, o fotocromàtiques etc. Cal saber que comprem i que és el més adequat per les nostres necessitats.

Si vols saber més escolta l’àudio de l’entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren