repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

GLAUCOMA

  • by: Vallsoptics
  • 12 marzo, 2019
  • Tagged:
Revisions optomètriques a Valls Òptics

El dia 12 de març de 2019 és el dia mundial del glaucoma és per això que he cregut important fer un petit recordatori de que és aquesta malaltia i sobre tot, remarcar la importància de la prevenció. TOTS podem tenir glaucoma , sinó ara, en algun moment de la nostre vida, i és per això que cal recordar que les revisions anuals són la nostre eina principal per prevenir-ho.

El glaucoma és la principal causa de ceguesa del mon occidental.

Quines són les persones que tenen més risc de patir aquesta malaltia?

-diabètics.

-miops.

-Algunes medicacions, cal informar-nos dels efectes secundaris d’allò que prenem.

-Aquells que tinguin antecedents familiars de glaucoma o de pressió intraocular alta.

Què és el glaucoma?

És una malaltia del nervi òptic degut, en la majoria dels casos, per un excés de pressió a dins del globus ocular, per tant, si tenim controlada la pressió, podrem evitar la lesió d’aquest nervi òptic.

Si tenim la pressió de l’ull alta no ens donarà cap tipus de simptomatologia.

Els primers efectes d’aquesta malaltia és la pèrdua de visió perifèrica, que pot acabar amb una visió  “en túnel”, aquest és un dels motius, per el qual, la persona no se´n adona fins que està més avançat i afecta també a la visió central.

Si vos saber més sobre el glaucoma, escolta la entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.