repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

ETS DIABÈTIC? QUINS EFECTES TÉ PER LA TEVA SALUT OCULAR?

  • by: Vallsoptics
  • 11 diciembre, 2018
visió nítida i confortable

Primer de tot, cal tenir en compte les afectacions a nivell optomètric, és a dir, tots aquells que “tingueu sucre” cal que sapigueu que la vostra visió pot canviar en funció de com estigueu. És per aquest motiu que, en alguns casos, és aconsellable graduar varies vegades en diferents moments del dia, per ajustar al màxim la graduació de les ulleres.

Les afectacions visuals  de la diabetis  són molt diverses i en alguns casos greus, com el glaucoma, les cataractes, la degeneració macular, el desprendiment de retina, etc.,  però la més habitual i pròpia de la malaltia és la retinopatia diabètica.

La retinopatia diabètica és una afectació dels vasos que nodreixen la retina.  Aquests vasos són “de mala qualitat” degut a la malaltia i poden generar problemes importants com hemorràgies, isquèmies i, en l’últim estadi, neovascularitzacions que poden portar a la ceguesa. És per això, que cal ser especialment previngut i recomanem, com a mínim, una revisió anual de la retina encara que no tinguem cap tipus de simptomatologia, perquè la retinopatia diabètica “agafada” a temps es pot aturar i hi ha possibilitat de tractament.

Si vols saber-ne més, escolta l’àudio de l’entrevista amb en Xavier Dàvila a Ràdio Igualada.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.