repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

EFECTES DE LA LLUM BLAVA DE LES PANTALLES LED

  • by: Vallsoptics
  • 2 febrero, 2019
  • Tagged:

Les pantalles LED emeten un pic de llum blava que pot influir en diferents aspectes en el nostre cos, bàsicament en dos aspectes:

1.-El nostre cos té un cicle biològic de son i vigília, que consisteix en que, en funció de la quantitat de llum blava que rep a través de la retina, regula la quantitat de melatonina que segrega la glàndula pineal, d’aquesta manera quan rebem més llum blava sabem que és hora d’estar desperts, i si en rebem poca, comencem a segregar melatonina i ens comencem a preparar pel son.

Per tant, un excés de llum blava, just abans d’anar a dormir, pot dificultar agafar el son o en la seva qualitat.

Com podem minimitzar aquest efecte?

  1. Controlant la intensitat de llum del nostres mòbils o tauletes
  2. Posant el dispositiu amb “mode nocturn” o la funció que disposi el vostre smartphone per disminuir la intensitat de llum blava que emet, si en té alguna.
  3. Canviar el fons de pantalla de blanca per negre.
  4. Si hem de llegir un llibre, fer-ho amb un e-Reader.

2.-Hi ha estudis, que apunten, que un accés de llum blava podria tenir un efecte nociu sobre les cèl·lules de la retina i ser un factor a tenir en conte amb el risc de tenir malalties retinianes com la degeneració macular, que és un envelliment prematur de la retina.

Si vols saber més escolta l’àudio de l’entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.