repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

CONJUNTIVITIS?

Arriba el bon temps, i amb ell, les al·lèrgies, i les conjuntivitis. Vols saber quins són els símptomes més comuns dels tipus més habituals?.

El diagnòstic i tractament de les conjuntivitis, SEMPRE l’ha de fer un metge, sigui de medicina general o oftalmòleg. No ens podem confiar, no tot el que fa tenir l’ull vermell és una conjuntivitis, caldrà un expert que ens ho confirmi.

La conjuntivitis al·lèrgica, és aquella, que a més a més dels símptomes generals, com ull vermell, coïssor, llagrimeig etc. acostuma a donar picor, i pot estar acompanyat d’un quadre al·lèrgic com esternuts, mucositat nasal etc… El tractament pot ser divers en funció de la gravetat ,és a dir, des d’una llàgrima artificial a un antihistamínic o un antiinflamatori etc.

La conjuntivitis bacteriana, és aquella, que a més a més dels símptomes generals, com ull vermell , coïssor, llagrimeig etc. acostuma a fer molta secreció mucosa, és a dir, és típic aixecar-se amb l’ull enganxat de lleganyes verdes. És imprescindible netejar-se molt bé els ulls. En aquest cas, el metge, acostuma a receptar un antibiòtic.

La conjuntivitis vírica, és aquella que està acusada per un virus, per tant, és necessari fer un diagnòstic diferencial amb la bacteriana, perquè el tractament serà completament diferent. Cal recordar que són especialment contagioses i que caldrà anar amb compte en no compartir tovalloles o tocar-se els ulls, o en compartir espais com les llars d’infants.

Si vols saber més, escolta l’entrevista amb Xavier Dàvila a Ràdio Igualada.

 

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.