repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

COM HI VEUEN ELS NADONS?

visió infantil a Valls Òptics

 

Quan tenim per primera vegada un nadó als braços, no us heu plantejat mai com veuen el món?

Els nadons es connecten amb l’exterior a través de l’oïda, el gust, el tacte i l’olfacte. El sistema visual és l’últim sentit a desenvolupar-se. Els ulls ja estan preparats i formats amb tots els seus fotoreceptor per començar a veure-hi, però encara no tenen les connexions neurològiques per a poder fer-ho: caldrà que el seu cervell es desenvolupi i es connecti.

La visió d’un infant al néixer és de blancs, de negres, un joc d’ombres i de llum. Només li permet enfocar a uns 15-20cm per veure el pit de la mare o el seu rostre quan el té en braços. La seva agudesa visual anirà millorant progressivament assolint, ja, un valor del 100% als sis mesos de vida, i el seu sistema visual continuarà desenvolupant-se fins als 6 anys, on ja tindrà les habilitats visuals pròpies d’un adult.

Inicialment, podríem dir cada que cada ull fa la seva i “va per la seva banda”, ja que no estan connectats. Es tracta d’una etapa que anomenem monocular. No és fins al voltant dels 4 mesos que hauríem d’observar que els seus dos ullets comencen a estar sempre alineats (etapa de binocularitat).

La visió del color també es fa esperar. Passem d’una visió monocromàtica (en blanc i negre) que dura uns dos o tres mesos, depenent de cada autor/estudi, i s’hi van afegint colors; el vermell i el verd rondant els dos mesos, el groc i el blau cap als tres assolint gairebé tot el ventall possible que ens ofereix l’espectre visible als quatre mesos de vida, aproximadament.

La majoria de criatures neixen amb els ulls clars i se’ls van enfosquint a mesura que la melanina es diposita a sobre de l’iris. Sembla que el seu color no serà el definitiu fins que no compleixi un any.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.