repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

COM HEM DE CUIDAR LES NOSTRES ULLERES?

Montures Modo a Valls Òptics

Hem de tenir en conte tres situacions:

Com les netegem: aigua, sabó neutre i un drap de cotó, mai paper ni sabó de plats desgreixant, perquè malmetríem les lents. Cal que sempre les mullem abans de passar-hi un drap, ja que les partícules de pols, en sec, podrien ratllar la superfície de la lent.

Com les cuidem: El principal enemic de les ulleres son les fonts de calor, com pot ser les barbacoes, les llars de foc, un cotxe a l’estiu aparcat al sol, etc les altes temperatures farà que el tractament antireflectant salti i les muntures es deteriorin. Cal evitar algunes mals hàbits com, portar les ulleres a la platja, posar-les al cap, treure-les amb una sola mà…

Quan les comprem: En el moment de adquirir el nou equipament, cal saber si la nostre pell o suor deteriora en facilitat els lacats de les muntures metàl·liques, per tal d’escollir ulleres que les seves parts metàl·liques no entrin en contacte amb la cara, o buscar materials nobles en el seu color original.

Si vols saber més, escolta l’audio de l’entrevista amb l’Aitor de Ràdio Igualada

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.