repliche orologi

replica uhren deutschland

Valls Òptics

COM ENFOQUEN ELS NOSTRES ULLS?

Visió i aprenentatge a Valls òptics

Avui parlarem del sistema d’“enfocament” que tenen els nostres ulls:

Quan mirem de lluny, els ulls estan relaxats però, quan intentem enfocar de prop hi ha un “múscul” que es contrau i, llavors, el cristal·lí “s’abomba” de manera que podem veure nítids els objectes més propers.

Poseu una mà davant del vostre nas, a 20cm: si mireu la mà, tot allò que està darrera es veu borrós i, si mireu allò que està darrera, la mà es veu borrosa, igual en que una càmera de fotografia. Doncs això depèn de si el múscul que ens permet enfocar està contret o està relaxat.

Aquest sistema funciona correctament fins als 40 anys. A partir d’aquesta edat comença a fallar perquè els nostres ulls ja no tenen tanta força per enfocar a distàncies properes però, fins llavors, tot hauria  de funcionar bé.

Hi ha casos en què el sistema acomodatiu o d’“enfocament” no funciona com hauria de fer-ho tot i ser joves. Ens podem trobar en tres situacions:

Excés acomodatiu: quan el nostre ull està, en tot moment, enfocant com si estigués mirant de prop, és a dir, no es relaxa quan mira de lluny. Això ens donarà visió borrosa de lluny com a principal símptoma.

Insuficiència acomodativa: quan ens costa molt enfocar de prop, cosa que ens causarà visió borrosa propera (de vegades fluctuant), mal de cap i símptomes de cansament quan es facin activitats a distàncies curtes prolongades en el temps.

Inflexibilitat acomodativa: quan sí que s’és capaç d’enfocar de prop i de lluny, però som lents fent els canvis d’enfocament. És a dir, necessitem un temps per veure els objectes nítids, tot i que al final ho aconseguim.

Les tres situacions ens donen dificultats per estudiar, treballar, etc., i no tenen res a veure amb un problema de graduació com la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme.

Leave a comment

Replica Orologi

Verpassen Sie nicht die Gelegenheit, alles über die Replik-Uhr zu erfahren replica uhren

L'Omega Speedmaster Replica Watches US merita sicuramente di essere definito un'icona. Sebbene incorpori ancora molti tocchi di ispirazione vintage, lo Speedmaster '57 adotta un approccio più colorato a un classico. Con notevoli replica orologi perfezionamenti della cassa e aggiornamenti tecnologici incrementali, lo Speedy '57 sta cercando di condividere le luci della ribalta dell'iconico cronografo.

The pusher action on the chronograph function is effortless and smooth, while the caseback has two options. The fake rolex Hesalite version of this new Speedy watch features the words “Co-Axial Master Chronometer Professional Moonwatch” and “NASA Qualified to Fly in 1965 for All Manned Space Missions”.